Risotto Met Lamsvlees En Venkel

2
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Fruit de sjalot en knoflook in de olie in de hapjespan, voeg de risotto toe en zorg dat alle rijst in de olie is geweest. Blus met de wijn en laat dit op laag vuur inkoken, voeg daarna de bouillon en de venkel toe en breng opnieuw aan de kook, laat dit ca. 12 minuten zachtjes pruttelen en roer regelmatig door. Breng het gerecht op smaak met peper, kaas en voeg de trostomaatjes toe.

Risotto Met Lamsvlees En Venkel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept