Biefstuk Met Peterselierisotto

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De ui schillen en snipperen. De bouillon aan de kook brengen. In een kookpan tweederde van de boter smelten. De uien glazig fruiten. De rijst toevoegen en omroeren. De bouillon bij de rijst voegen. Het deksel op de pan doen en 15 minuten laten sudderen zonder om te roeren. De peterselie spoelen, uitknijpen en fijnhakken. De witte wijn bij de rijst gieten. Nog 10 minuten laten gaarkoken. De resterende boter verhitten in een pan. Het vlees verdelen in 8 kleine biefstukken van gelijke grootte en 1 tot 2 minuten aan elke kant laten bakken. Het vlees tussen 2 diepe borden leggen om warm te houden. De bodem deglaceren met wat vleesbouillon en laten indampen. De peterselie en de helft van de Parmezaanse kaas door de rijst scheppen en verder op smaak brengen met zout en peper. Op voorverwarmde borden 2 biefstukken leggen. Bovenaan de peterselie-risotto schikken. De rijst bestrooien met de rest van de kaas. Het vlees bedekken met saus. De rest van de risotto apart serveren.

Biefstuk Met Peterselierisotto is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde tarbot met slaatje van rauwe courgettes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tong met peterselierisotto
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerrierisotto Met Champignons
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerrierisotto Met Champignons
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept