Pompoenrisotto

6
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

* olie verhitten * ui, knoflook pepertjes kort bakken * rijst erbij, 1-2 minuten omscheppen * wijn toevoegen en een deel van de bouillon toevoegen, goed roeren, pompoen stukjes toevoegen * rozemarijn erbij (niet te veel, blijf proeven) * steeds wat kruidenbouillon toevoegen als het mengsel zoveel vocht heeft opgenomen dat het droger dan dikke brij. * wanneer de pompoen gaar is en nog niet uit elkaar gevallen, kun je de stukjes een beetje prakken met een vork op een houten lepel. * is alles gaar en een enigszins egaal mengsel, schep dan de geraspte kaas erdoor en laat deze smelten tot alles mooi gemengd is.

Pompoenrisotto is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pompoenrisotto met champignons
70 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoenrisotto met salie en Parmezaan
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoenrisotto
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoenrisotto
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pompoenrisotto met champignons
70 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoenrisotto met salie en Parmezaan
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoenrisotto
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoenrisotto
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept