Kwartel Op Risotto Met Gefrituurde Basilicum

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de bleekselderij in dunne repen. Voor de risotto de ui snipperen en in de hete olie glazig laten worden. De rijst toevoegen en al roerend 2 minuten fruiten. De bouillon aan de kook brengen en de helft bij de rijst schenken. De saffraandraadjes bij de rijst voegen en het vocht op een klein vuur op laten nemen door de rijst. Vervolgens steeds weer een scheutje kokende bouillon bij de rijst schenken. De rijst in 25 minuten gaar (maar nog wel vochtig) laten worden. Een beetje boter en de Parmezaanse kaas door de risotto roeren. De frituurolie opwarmen. De (uitgebeende) kwartels in ruim boter rondom dicht schroeien en gaar laten worden. De asperges beetgaar koken. Basilicum en de in dunne repen gesneden bleekselderij in de hete frituurolie frituren. De risotto over de voorverwarmde borden verdelen, de kwartel erop zetten en met asperge, basilicum en bleekselderij garneren.

Kwartel Op Risotto Met Gefrituurde Basilicum is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Meloensoep met basilicum
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ratatouille uit de oven
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Borrelplank met kipcervelaat van Stegeman (advertorial)
20 min Snack
Bekijk recept

Biefstuk met kwartelei, haricots verts en spek
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde kwartel met geurige couscous
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde kwartel met rozemarijn en druiven
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika met tomaatjessalade, radijs en kwarteleitjes
20 min- Lunchgerecht
Bekijk recept