Scholfilets Met Krokante Spek En Rode-Wijnrisotto

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit een beetje olijfolie in een pan en voeg hier de rijst aan toe. Bak deze kort mee zonder te verkleuren en voeg de in plakjes gesneden champignons en een teentje knoflook toe. Blus het geheel af met de rode wijn, verkruimel het bouillonblokje boven de pan en breng het geheel aan de kook. Laat het op een laag vuur met de deksel op de pan ongeveer 30 minuten garen. Verhit in een andere pan een beetje olijfolie,bak hierin de plakjes spek krokant, schep deze uit de pan en laat ze afkoelen op een bordje. Bewaar de pan met inhoud.Was de prei en snijd deze in schuine plakjes van circa 2 centimeter dik. Leg deze in de pan van de spekjes, leg de scholfilets op de prei en bestrooi dit met peper en zout. Doe een deksel op de pan en laat het geheel 15 minuten garen.Vermeng de risotto, als het gaar is, met gesneden basilicum en geraspte kaas. Serveer de risotto op een bord, leg de prei erop, daarop de scholfilet en garneer dit met plakjes spek.

Scholfilets Met Krokante Spek En Rode-Wijnrisotto is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Wijnrisotto Met Kip
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witte Wijnrisotto
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Scholfilets Met Krokant Spek En Rode- Wijnrisotto
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scholfilets met krokant spek en rode- wijnrisotto
0 min
Bekijk recept

Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schol met tjap tjoy
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sformatino di carote con sogliola (worteltaartje met scholfilet)
45 min-
Bekijk recept
Gebakken scholfilet met knoflookboontjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept