Gevulde Kalfsschnitzel Met Risotto En Salade

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereid de risotto volgens de aanwijzingen op de verpakking. Leg de schnitzels naast elkaar en leg er de salami en de gedroogde tomaatjes op. Vouw de schnitzels dubbel en steek ze vast met een cocktailprikker. Bestrooi ze met peper en zout naar smaak en bak ze in de hete olie aan beide kanten bruin en in ± 10 min. net gaar. Meng de slamix met de dressing. Serveer met de schnitzel en de risotto.

Gevulde Kalfsschnitzel Met Risotto En Salade is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept