Gevulde Wijnbladeren (dolmades)

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

-meng de uien, gekookte rijst, olie, kruiden, zout en 2/3 van het citroensap in een grote kom -breng in een pan wat water aande kook en week hierin 15 min de wijnbladeren -spoel de wijnbladeren schoon met koud water en droog ze op een theedoek -schep in het midden van ieder blad 1 theel vullin-vouw de zijkanten naar het midden en rol vervolgens vanuit de steeel de bladeren stevig op -leg de dolmades in een pan en giet er water op totdat ze net onder staan -voeg de rest van het citroensap toe enleg er een passend bord omgekeerd op -kook ze in 1 minuut gaar

Gevulde Wijnbladeren (dolmades) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Geroosterd french rack met paksoi-dolmades
1u55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Wijnbladeren (Domadakia Yialanzi)
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Dolmades
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Spiesjes Van Dolmades Met Paprika En Geitenkaas
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept