Risotto Met Sinaasappel

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De sjalotjes fijnhakken en laten fruiten in de olie en de margarine. De risotto toevoegen en al roerend 5 minuten mee laten bakken. Met ongeveer 200 ml bouillon blussen en op een zacht vuurtje laten inkoken. Daarna de sinaasappelsap en en roerend de rest van de bouillon beetje bij beetje toevoegen. De risotto ongeveer 20 minuten laten garen. Daarna de peterselie, zuren room en parmezaanse kaas door de risotto mengen en het gerecht op smaak brengen met zout en peper. Vervolgens de sinaasappel pellen, in partjes verdelen en ontdoen van de vliesjes. De risotto op voorverwarmde borden scheppen en gegarneerd met de partjes sinaasappel en kervelblaadjes opdienen

Risotto Met Sinaasappel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met chorizo en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Banaan met rum en sinaasappel
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Vispakketjes met sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept