Risotto Con Frutti Di Mare

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olie in een braadpan, voeg de bosui, knoflook en rijst toe en bak alles al omscheppend ± 2 minuten tot de korrels glanzen. Voeg de wijn toe en laat zachtjes koken tot alle wijn is opgenomen. Voeg de tomatenpuree en 5 dl water toe. Verkruimel het bouillontablet erboven en laat het geheel ± 20 minuten zachtjes koken. Voeg de fruit de mer toe en kook die ± 5 minuten zachtjes mee. Breng op smaak met peper. Neem de pan van het vuur en laat hem ± 3 minuten staan. Knip de peterselie boven de risotto fijn en schep de peterselie en de boter door de risotto.

Risotto Con Frutti Di Mare is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mediterrane pizza met tonijn en rode ui
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Orecchiette con frutti di mare (pasta met zeevruchten)
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusilli frutti di mare
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept