Uiensoep Met Cheddartosti's

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de uien, boter, olie en tijm in een grote pan op middelhoog vuur. Laat, onder af en toe roeren, met het deksel op de pan in ca. 35 min. zacht en goudbruin worden. Voeg de bloem toe en roer ca. 3 min. Voeg de brandy toe en roer weer 1 min. Voeg mosterd, bouillon en water toe en laat 15 min. zachtjes koken. Maak intussen de chedaartosti′s door de cheddar, zure room, mosterd, zout en peper goed door elkaar te mengen. Verdeel het mengsel over 4 sneetjes brood en leg er 4 sneetjes bovenop. Smeer de buitenkant van het brood licht in met boter. Bak op middelhoog vuur 1 min. aan beide kanten goudbruin, terwijl je ze stevig aandrukt. Schenk de soep in kommen en serveer met de tosti′s.

Uiensoep Met Cheddartosti's is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Hollandse uiensoep met tostirepen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasbrood met uiensoep
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Uiensoep met tofu
40 min Voorgerecht
Bekijk recept