Rodenbach-Uiensoep

4
10-20 min -
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de 50 gr.boter in een kookpot en laat de boter lichtjes bruinen.De grofgesneden uien en look toevoegen en goudbruin laten bakken.Strooi dan de bloem over de uien en laat nog een paar minuten sudderen.Giet vervolgens de vleesbouillon en de 2 flesjes Rodenbach in de kom en laat alles gedurende 5 minuten koken.Breng op smaak met peper en zout.Suggistie : men kan een sneetje geroosterd brood/kaas gegrilleerd, laten zwemmen op de Rodenbach-Uiensoep.

Rodenbach-Uiensoep is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Hollandse uiensoep met tostirepen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasbrood met uiensoep
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Uiensoep met tofu
40 min Voorgerecht
Bekijk recept

Kalfslapjes met Rodenbach
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
gehaktballen in de rodenbach
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoverij van varkenswangetjes met balsamico
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eendenborst met kersen en Rodenbach
0 min
Bekijk recept