Uiensoep Met Ravioli

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de uien in halve ringen. Pel en snipper de knoflook. Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes van 2 cm. Verhit de olie en fruit hierin de ui, de knoflook en de aardappelen minuten. Pureer het mengsel met een staafmixer. Voeg de wijn en de volgens voorschrift verdunde bouillon met vlees toe en breng de soep aan de kook. Maak het gehakt aan met de koffiemelk, de helft van de kaas en zout en peper en draai hier kleine balletjes van. Voeg de gehaktballetjes en de ravioli toe en laat 20 minuten zacht koken.

Uiensoep Met Ravioli is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Ravioli met champignonvulling
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Ravioli met pompoen en salieboter
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kinderkaasfondue met ananas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli aperti
25 min Voorgerecht
Bekijk recept

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Hollandse uiensoep met tostirepen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasbrood met uiensoep
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Uiensoep met tofu
40 min Voorgerecht
Bekijk recept