Rodekoolsalade Met Geitenkaas

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de rodekool over in een wijde kom. Vermeng in een kleine kom balsamico met wat zout, peper en honing. Blijf zolang roeren tot het zout is opgelost. Klop er daarna eerst de mosterd en vervolgens de olie door. Voeg de bosuitjes toe en schenk de dressing over de rodekool. Schep alles enkele malen luchtig om. Dek de schaal af met plastic folie en zet hem een uurtje op een koele plek. Schep daarna de appelreepjes door de salade. Snijd de kaas in 8 plakken. Leg ze op een bakplaat en laat ze onder een zeer hete grill in 2-3 minuten heel licht kleuren.

Rodekoolsalade Met Geitenkaas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekoolsalade
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Broodje bal met augurk, piccalilly en rodekoolsalade
11 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekoolsalade met biet en appel
20 min Bijgerecht
Bekijk recept