Geitenkaasburger Met Gegrilde Aubergine En Zongedroogde Toma

2
10-20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak een jasje voor de geitenkaas: bestuif de plakken kaas met bloem gemengd met zout en peper. Doop ze in het ei en daarna in de panko. Druk de panko stevig in de kaas. Doop nogmaals in het ei en opnieuw in de panko. Het is belangrijk dit twee keer te doen omdat anders de kaas er in de hete olie uitloopt. Zet minstens 30 min. in de koelkast. Verhit de olie in een frituurpan tot 180 ?C. Verhit een gietijzeren pan tot heet, bestrijk de plakken aubergine met olijfolie en gril ze goudbruin, ongeveer 3 min. aan elke kant. Bak de geitenkaasburgers goudbruin in 3-4 min., laat ze uitlekken op keukenpapier. Rooster de burgerbroodjes aan beide kanten. Stel de burger samen: bestrijk de onderste helften van de broodjes met mayonaise, beleg met 2 plakken aubergine en daarna met zongedroogde tomaten. Leg de geitenkaasburgers erop, dek af met de andere helft van het brood. Je kunt er eventueel nog een houten spies doorheen steken om te voorkomen dat de burger omvalt.

Geitenkaasburger Met Gegrilde Aubergine En Zongedroogde Toma is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Chakchouka met chilipepertjes (tunesische paprika’s met toma
Bekijk recept
Croque Provencale Met Mozzarella En Zongedroogde Toma
10-20 min -
Bekijk recept
Gemarineerde Kipfilet In Spek Met Toma
20-30 min -
Bekijk recept
Aardbeiensalade Met Geitenkaas En Rucola
10-20 min -
Bekijk recept

Geitenkaasburger met aubergine en courgette
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaasburger met avocadodip
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardbeiensalade Met Geitenkaas En Rucola
10-20 min -
Bekijk recept