Broodje zalm-roomkaas

4
10 min
Ontbijt
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 220 °C. Bak de pistolets volgens de aanwijzingen op de verpakking af.
  • 2 Rasp ondertussen de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Snijd de zalmsnippers in kleinere stukjes. Roer de roomkaas los in een kom en voeg de rasp, zalm en bieslook toe. Roer goed door en breng op smaak met het citroensap en peper en zout.
  • 3 Neem de pistolets uit de oven en laat ze een beetje afkoelen. Snijd ze open en besmeer ze met de zalm-roomkaas. Verdeel de veldsla erover en serveer.

Broodje zalm-roomkaas is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bruinebonensoep
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Broodje Caesarkip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hamburger met avocadosalsa en gorgonzola
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje hamburger met pittige aardbeiensalsa
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje pulled paddo's
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept