Roze syllabub

8
10 min
Nagerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In kom wijn mengen met likeur, sap en suiker. Goed roeren, tot suiker is opgelost. Slagroom met mixer stijfkloppen en door wijnmengsel scheppen. Nog ca. 30 sec. kloppen met mixer. Syllabub tot gebruik afgedekt in koelkast zetten.
  • 2 Syllabub indien nodig nog even opkloppen en over acht kopjes verdelen. Rietjes halveren en in syllabub zetten.

Roze syllabub is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Syllabub dessert
15 min - Nagerecht
Bekijk recept
Syllabub van limoen en gember
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Syllabub met frambozen
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Syllabub met kaneel
25 min Voorgerecht
Bekijk recept

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Makreelfilet en rabarberchutney
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept