Abrikozencrumble

4
10 min
Nagerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven voorverwarmen op 200 °C. Vanillevla in ingevette ovenschaaltjes schenken en abrikozencompote erop scheppen. Koekjes (in keukenmachine met pulseknop) grof verkruimelen en met vingertoppen boter erdoor mengen, zodat kruimelig mengsel ontstaat. Basterdsuiker en gemberpoeder of kaneel erdoor scheppen. Kruimelmengsel over abrikozen-compote verdelen. Schaaltjes in midden van oven schuiven en kruimellaag in 10 min. krokant laten worden. Direct serveren.

Abrikozencrumble is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Abrikozencrumble met cantuccini
55 min Nagerecht
Bekijk recept
Abrikozencrumble
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Abrikozencrumble Met Cantuccini
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Waterkerssalade met kool en sinaasappel
30 min Voorgerecht
Bekijk recept

Abrikozencrumble met cantuccini
55 min Nagerecht
Bekijk recept
Abrikozencrumble
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Abrikozencrumble Met Cantuccini
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Waterkerssalade met kool en sinaasappel
30 min Voorgerecht
Bekijk recept