Frambozen-laagjesyoghurt

4
15 min
Nagerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Frambozen op een bord uitspreiden en grotendeels laten ontdooien. In vier glazen op bodem laagje frambozen scheppen. Rest van frambozen met staafmixer pureren. Suiker en helft van yoghurt door frambozen mixen. Frambozenyoghurt en rest van yoghurt laag om laag in glazen schenken, zodat in elk glas 4 laagjes ontstaan. Met munttakjes garneren.

Frambozen-laagjesyoghurt is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker


Mango-frambozenjelly's
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept