Stroopwafelparfait

4
18 min
Nagerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In kom slagroom stijfkloppen. Suiker en yoghurt erdoor kloppen. Van stroopwafels 4 exemplaren apart houden, rest in kleine stukjes snijden en samen met kaneel door yoghurtmengsel scheppen. Diepvriesvorm bekleden met plasticfolie. Yoghurtmengsel in vorm scheppen, met plasticfolie of deksel afdekken en in diepvriezer minimaal 6 uur laten bevriezen.
  • 2 Oven voorverwarmen op 175 ºC. Parfait ca. 10 min. voor serveren uit vriezer nemen. Rest van stroopwafeltjes op met bakpapier beklede bakplaat leggen en 2-3 min. in oven warm laten worden (of stroopwafeltjes in broodrooster kort verwarmen). Parfait uit vorm nemen en in plakken snijden. Plakken over vier borden verdelen. Wafeltjes op parfait leggen. Parfait bestrooien met beetje kaneel.

Stroopwafelparfait is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Stroopwafelparfait
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Stroopwafelparfait
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept

Stroopwafelparfait
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Stroopwafelparfait
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept