Schapenkaas met kersencompote

4
20 min
Nagerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Eventueel van tevoren kersen ontpitten. In steelpan wijn, kersen, rozemarijn en suiker aan de kook brengen. Kersen ca. 5 minuten op halfhoog vuur koken tot saus iets stroperig wordt. Kersen laten afkoelen en rozemarijn verwijderen.
  • 2 Brood roosteren in broodrooster. Intussen korstjes van kaas snijden en kaas met scherp mes in niet te dunne plakjes snijden. Elk sneetje brood kruislings doorsnijden in 4 driehoekjes. Kersenconfiture over vier kommetjes verdelen. Kommetjes op vier borden zetten. Brood en kaas er omheen leggen.

Schapenkaas met kersencompote is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Rijstcrème met kersencompote
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Kersencompote
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Es Durian (doeriansorbet)
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Sabayon met kersen
10 min Nagerecht
Bekijk recept

Salade van venkel, sinaasappelen en granaatappel, vinaigrette met bloedappelsien
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Manchego-gemarineerde biet prikker
10 min Snack
Bekijk recept
Kaastaart met groene asperges
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stokjesbrood kaas met chutney
15 min Snack
Bekijk recept