Chocoladecake met bosvruchtensaus

4
45 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Sinaasappel schoonboenen en schil raspen of met zesteur reepjes trekken (sinaasappel wordt verder niet gebruikt). In pan bevroren bosvruchten met rode wijn, vanillesuiker, geleisuiker, helft van sinaasappelrasp en mespunt kaneel ca. 30 minuten zachtjes verwarmen tot suiker opgelost is. Af en toe voorzichtig omscheppen. Pan van vuur nemen en saus tot lauwwarm laten afkoelen. De saus wordt ook wat dikker.
  • 2 In kom slagroom lobbig kloppen. Chocolademuffins uit papieren vormpjes halen en elk in midden van bord zetten. Bosvruchtensaus rondom schenken. Slagroom op chocolademuffins scheppen. Rest van sinaasappelrasp over slagroom strooien.

Chocoladecake met bosvruchtensaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Meringuerol met bosvruchten
60 min- Nagerecht
Bekijk recept
Karnemelk-panna cotta met bosvruchtensaus
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Hazenrugfiletmedaillons met bosvruchtensaus
10 min Snack
Bekijk recept
Haagse bluf-tompouce
30 min Nagerecht
Bekijk recept

Chocoladetoetje
100 min- Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladetaartje
- 10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Kersen-ricottamousse
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse chocoladedadelcake gebak
75 min-
Bekijk recept