Romige mangotaart

4
20 min
Nagerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven op 175 °C voorverwarmen. Mango schillen en in plakjes snijden. Mango over bodem van ingevette taartvorm verdelen, paar stukjes voor garnering achterhouden. In kom finesse, eieren, suiker en vanillesuiker met mixer luchtig kloppen. Bloem er in gedeelten doorheen kloppen. Beslag over mango schenken en taart in midden van oven in 40 min. bruin en gaar bakken (indien taart te donker wordt met aluminiumfolie afdekken). Vorm uit oven nemen en taart met poedersuiker bestrooien. Warm serveren.

Romige mangotaart is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Mangotaart
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Honing-mangotaart
2 uur-
Bekijk recept
Mangotaart met lemon curd
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Mangotaart
2 uur-
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept