Yoghurt panna cotta met herfstsalade

4
20 min
Nagerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Blaadjes gelatine in ca. 3 min. in ruim koud water weken tot ze zacht zijn. Helft room met suiker en vanillesuiker in klein pannetje aan de kook brengen. Blijven roeren tot suiker is opgelost. Van vuur af zetten. Blaadjes gelatine uitknijpen en in roommengsel oplossen. Laten afkoelen en ondertussen geregeld roeren. Rest slagroom halfstijf (yoghurtdikte) kloppen en yoghurt er voorzichtig door mengen. Zodra gelatinemengsel koud is (maar nog niet gestold) door yoghurtmengsel scheppen. In schaaltjes schenken en 1 1/2-2 uur in koelkast laten opstijven. Dessertschaaltjes op 4 borden zetten. Herfstsalade ernaast scheppen.

Yoghurt panna cotta met herfstsalade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Lauwwarme herfstsalade met zoete rodekool
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Karbonade en herfstsalade met peer
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme herfstsalade met biefstuk en hazelnoten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfstsalade gewikkeld in parmaham
Bekijk recept

Kip in yoghurt met mangochutney
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappels met Griekse yoghurt
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Jamie Olivers geroosterde havermout met mango, blauwe bessen & yoghurt
10 min
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept