Marshmallow-fruitspiesen met chocoladesaus

4
15 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schep het fruit in een schaal om met de olie. Rijg om en om een marshmallow en een stukje fruit aan de spiesen en bewaar ze afgedekt op kamertemperatuur. Verwarm de slagroom zachtjes in een steelpannetje, laat niet koken. Neem de pan van het vuur en laat al roerend de chocolade smelten in de warme room. Laat de chocoladesaus afkoelen.
  • 2 Verwarm de chocoladesaus op laag vuur of zet de pan aan de rand op de barbecue. Regelmatig roeren. Leg ondertussen de spiesen op een ingevet rooster boven matig vuur tot de marshmallows een dun krokant korstje hebben en beginnen te smelten. Zet het strooisel in kleine kommetjes op tafel. Aan tafel lepelt iedereen zelf een beetje warme chocoladesaus over zijn spiesen en bestrooit ze met wat lekkers naar keuze.

Marshmallow-fruitspiesen met chocoladesaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Chocolade-espressotaart
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Dame blanche
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladedip met aardbeien
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Kleine tortilla’s met peren en chocoladesaus
35 min Nagerecht
Bekijk recept

Marshmallow-chocoladerotsjes
25 min Gebak
Bekijk recept
Doodshoofdlollies
20 min
Bekijk recept
Marshmallow cupcakes 20 stuks
- 10 min -
Bekijk recept
Marshmallow-pannenkoekjes
5 min- Nagerecht
Bekijk recept