Roségelei met frambozen en muntroom

6
25 min
Nagerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In pan 200 ml rosé met vanillestokje aan de kook brengen en ca. 10 min. zachtjes laten trekken. Gelatine 5 min. weken in ruim koud water. Vanillestokje uit rosé nemen en bewaren. In warme roséwijn 150 g suiker al roerende oplossen. Gelatine goed uitknijpen en van vuur af al roerend in warme rosé oplossen. In kom rest van rosé en gelatinemengsel door elkaar roeren. Frambozen erdoor scheppen. Roségelei in puddingvorm scheppen en in koelkast in ca. 3 uur laten opstijven.
  • 2 Met mes merg uit vanillestokje schrapen. In kom slagroom met vanillemerg en rest van suiker lobbig kloppen. Munt erdoor scheppen. Pudding uit koelkast nemen en vorm kort in bak met warm water dompelen. Vorm op zijkant leggen en vinger aan een kant tegen gelei drukken, zodat gelei loskomt van wand. Platte schaal tegen puddingvorm houden, samen keren en wijngelei op schaal laten glijden. Muntroom apart erbij geven.

Roségelei met frambozen en muntroom is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Mexicaanse burrito met mini-maïs
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mexicaanse burrito met mini-maïs
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
ROSEGELEI MET FRAMBOZEN EN MUNTSAUS
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladekoffie met muntcr me
15 min Nagerecht
Bekijk recept

ROSEGELEI MET FRAMBOZEN EN MUNTSAUS
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept