Paascake met mangoglazuur en cantuccini

8
20 min
Nagerecht
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 175 °C. Klop met een garde de boter met de suiker en het amandelaroma romig. Voeg een voor een de eieren toe en klop steeds glad. Voeg de melk toe. Zeef het bakmeel boven het beslag en roer dit erdoor. Schep het beslag in de vorm en bak de cake in de oven in 75 min. bruin en gaar. Laat de cake 10 min. in de vorm rusten, en plaats hem daarna uit de vorm op een ovenrooster. Laat de cake verder afkoelen. Doe ondertussen de poedersuiker in een kom en voeg druppelsgewijs en al roerend het mangosap toe tot een dik glazuur ontstaat. Verdeel het glazuur over de afgekoelde cake. Druk er meteen de jelly beans in en bestrooi met de cantuccini. Laat het glazuur in minstens 30 min. hard worden.

Paascake met mangoglazuur en cantuccini is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Perziken met amaretti
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Nectarinepakketjes
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Minitiramisu met citroen en perzik
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Citroen paascake
Bekijk recept
Paascake
90 min Nagerecht
Bekijk recept
Smeuige Paascake met Advocaat
57 min Nagerecht
Bekijk recept
Paascake Van Eieren
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept