Aardbeiengranita met limoen

4
10 min
Nagerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwijder de kroontjes van de aardbeien. Houd 4 aardbeien apart voor de garnering. Pers 1 limoen uit en pureer de aardbeien met het limoensap en de suiker in de keukenmachine. Roer de azijn erdoor. Schep het mengsel in een plastic bak en zet het 2½ uur in de diepvries. Roer elke 30 min. goed door met een vork. Snijd de andere limoen in schijfjes. Serveer de granita in hoge glazen en garneer met een aardbei en een schijfje limoen.

Aardbeiengranita met limoen is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geglaceerde worteltjes
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Cappucino van rode vruchten met gemberroom
15 min- Nagerecht
Bekijk recept

Aardbeiengranita in 5 min
Bekijk recept
Aardbeiengranita
375 min- Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeiengranita
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Aardbeiengranita
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept