Warme kaneelappeltjes met speculaasijs

4
10 min
Nagerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de appels in vier parten, verwijder het klokhuis en snijd de parten in dunne plakjes. Bestrooi met de kaneel en de suiker. Verhit 10 g boter elk gourmetpannetje en bak de appel in 8 min. goudbruin. Serveer met een bol speculaasijs.

Warme kaneelappeltjes met speculaasijs is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gevulde primo appelen in de oven
1 min Nagerecht
Bekijk recept
Speculaasijs met bokbiersabayon
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Gratin van clementines met peperkoek
20 min
Bekijk recept
Ananas geflambeerd met wodka, speculaasijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept

Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min Voorgerecht
Bekijk recept
Warme salade van sperziebonen met geitenkaas
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Roomrijstpudding met warme kersensaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept