Amandelgelei met sinaasappel en lychees

4
30 min
Nagerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In kom met koud water gelatine 5 minuten weken. In steelpan 250 ml water met suiker aan de kook brengen en suiker al roerend oplossen. Gelatine uitknijpen en van vuur af al roerend in suikerwater oplossen. Melk en amandelessence erdoor roeren. Mengsel in schaal schenken en in koelkast in 2-3 uur laten opstijven.
  • 2 Sinaasappels dik schillen en partjes tussen vliezen uitsnijden. Gelei in blokjes snijden en met sinaasappelpartjes en lychees over vier schaaltjes verdelen.

Amandelgelei met sinaasappel en lychees is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Nigiri sticky rice sushi
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Zomer-bowl
10 min
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gebakken fruit met roomijs
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Fruitsla met amandelgelei
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Amandelgelei met vruchten
Bekijk recept
Amandelgelei met verse vruchten
Bekijk recept
Amandelgelei met verse vruchten
Bekijk recept