Mangoijs met meloensalade en yoghurtsaus

4
10 min
Nagerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Klop de slagroom en de suiker, maar let op dat deze niet helemaal stijf wordt. Schep de yoghurt erdoor. Houd 4 blaadjes munt achter, snijd de rest in reepjes. Meng de reepjes munt door het roommengsel. Verdeel eerst de helft van het mengsel over de glazen. Verdeel dan de meloensalade er over en ten slotte het ijs. Schep de rest van het roommengsel erover. Garneer met een blaadje munt.

Mangoijs met meloensalade en yoghurtsaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Visburger met komkommer-yoghurtsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taco's met rundvlees
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken speklapjes met komkommersalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballen met yoghurtsaus en Marokkaanse couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

chocoladeflensjes met mangoijs
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Mangoijs
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Mangoijs Met Ananas-Rumsaus
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Mango-ijs
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept