Blauwe bessen-appelcrumble

8
20 min
Nagerecht
2 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 190 °C. Schil de appels, snijd in blokjes en verdeel ze samen met de bessen over de ovenschaal.
  • 2 Meng het bakmeel, de suiker en havermout. Snijd het vanillestokje open en schraap met de punt van een mes het merg eruit. Snijd de boter in blokjes. Kneed het merg samen met de boter door het bakmeelmengsel. Wrijf het mengsel tussen je vingers tot kruimels en verdeel deze over het fruit.
  • 3 Bak de crumble in ca. 35 min. in het midden van de oven goudbruin. Dit gerecht kan warm of koud worden geserveerd.

Blauwe bessen-appelcrumble is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Appelcrumble
20 min Gebak
Bekijk recept
Appel-rozijncrumble met vanille-ijs
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Appelcrumble
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Appelcrumble
55 min Nagerecht
Bekijk recept

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Smoothie plus
5 min
Bekijk recept
Jamie Olivers geroosterde havermout met mango, blauwe bessen & yoghurt
10 min
Bekijk recept