Vanilleroomijs met druiven en amandelen

4
10 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In droge pan amandelen roosteren tot ze lichtbruin zijn. Druiven wassen en halveren. Margarine in pan verhitten. Druiven met suiker toevoegen en op laag vuur kort verwarmen. Kookroom toevoegen en verwarmen tot saus een beetje inkookt. IJs over 4 borden verdelen. Druiven met saus er omheen schenken en garneren met amandelen.

Vanilleroomijs met druiven en amandelen is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Curry van bloemkool en kikkererwten, gekruide rijst met amandelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Croissant met honing en geroosterde amandelen
5 min
Bekijk recept
Griekse yoghurt met zelfgemaakte notenmuesli
15 min
Bekijk recept

Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Appelcrumble
20 min Gebak
Bekijk recept
Banaan met rum en sinaasappel
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Luikse wafel met aardbeien en chocola
20 min Nagerecht
Bekijk recept