Chocolademousse tompoezen

4
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bladerdeeg laten ontdooien. Oven voorverwarmen op 225 °C. Mango schillen en vruchtvlees in reepjes van pit snijden. Plakjes deeg halveren en in oven in 20 min. gaar en bruin bakken. Elk plakje overlangs halveren. Helft van deegplakjes over bordjes verdelen. Met behulp van twee natte eetlepels mousse erover verdelen. Mango erop leggen en afdekken met overige plakjes deeg. Tompoezen bestrooien met poedersuiker.

Chocolademousse tompoezen is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Mini tompoezen
60 min -
Bekijk recept
Tompoes van zeebarbeel met pesto
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tompoezen met zomerfruit
55 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolademousse Tompoezen
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept

Chocoladecoupes
Nagerecht
Bekijk recept
Witte chocoladetaartjes met frambozen
30wachten min Nagerecht
Bekijk recept
KIT­KAT-M&M-taart
35 min Gebak
Bekijk recept
Chocolademousse met vanilleroom
15 min- Nagerecht
Bekijk recept