Pannenkoektaartje met honing-vanillesiroop

6
25 min
Nagerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 °C of gasovenstand
  • 4 Snijd het vanille sokje open en laat met honing en 1/2 dl water ca. 5 minuten koken. Hak intussen de pecannoten grof. Schraap met mesje vanillemerg uit stokje en roer door honing. Vet de springvorm in en leg pannenkoek op de bodem. Bestrijk met 1/5 van honingmengsel en bestrooi met 1/5 van pecannoten. Dek af met pannenkoek. Herhaal dit tot pannenkoeken op zijn en eindig met honing en rest van pecannoten. Bak taartje 10 à 15 minuten in midden van voorverwarmde oven. Laat iets afkoelen en snijd in 6 parten. Schep yoghurt en serveer er apart bij.

Pannenkoektaartje met honing-vanillesiroop is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde ananas
20 min- Nagerecht
Bekijk recept
Tomatensorbet met vanille
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Vruchtensalade met vanillesiroop
Snack
Bekijk recept
Cognac-vanillesiroop
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Pannenkoektaartje met zalm en Hollandaisesaus
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pannenkoektaartje Met Zalm En Hollandaisesaus
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Pannenkoektaartje Met Zalm
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept