Kaneel-appelsoufflé

6
55 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven voorverwarmen op 175 °C of gasovenstand
  • 3 Schaal invetten. Eieren splitsen. In pan boter verwarmen. Bloem erdoor roeren. Melk scheutje voor scheutje erdoor roeren tot gladde saus ontstaat. Suiker en vanillesuiker erdoor roeren. Door saus, appelmoes, citroensap en kaneel roeren. In schone vetvrije kom eiwitten stijfkloppen. Saus luchtig door eiwitten spatelen. Soufflémengsel in schaal scheppen in midden van oven ca. 20 à 25 minuten gaar bakken. Ovendeur op kiertje zetten en soufflé in nog ca. 10 minuten goudbruin bakken. Direct serveren.

Kaneel-appelsoufflé is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kaneel-appelsouffle
0 min
Bekijk recept
Appelsoufflè
60 min Bijgerecht
Bekijk recept
Appelsoufflé
60 min Nagerecht
Bekijk recept

Filokaneelkoekjes met kwark
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Opgerolde zuidvruchtentaart met kaneelglazuur
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Mandarijnenpuddinkjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept