Yoghurtijs met bramen en munt

8
10 min
Nagerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Prak de bramen met een vork tot een grove puree. Snijd de muntblaadjes in dunne reepjes. Meng in een kom de yoghurt met de suiker en roer tot de suiker is opgelost. Klop de slagroom in een kom lobbig en schep de bramen, de munt en het yoghurtmengsel er losjes door. Vul de ijslollyvormen tot aan de rand met het yoghurtmengsel. Sluit de vormen met het dekseltje en het stokje. Gebruik je glaasjes, dek ze dan af met plasticfolie. Laat ze afgedekt in circa 4 uur in de vriezer bevriezen. Neem de ijsjes uit de vriezer en dompel de onderkant van de vormen kort in heet water. Trek voorzichtig de ijslolly's aan het stokje uit de vormen.

Yoghurtijs met bramen en munt is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van doperwten met munt
20 min
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romatomaten met munt
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Ovenchili
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kindercocktail met mango alcoholvrij
- 10 min-
Bekijk recept
Taartje van yoghurtijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Baklava
1u5 min Nagerecht
Bekijk recept
Crispy yoghurtijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept