Honingmandarijn met vanillekwark

4
10 min
Nagerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan op middelhoog vuur rondom goudbruin. Snijd met een scherp mes de bovenkant, de onderkant en vervolgens de oranje en de witte schil van de mandarijnen af. Snijd de mandarijnen in dikke plakken. Leg ze op een groot bord, samen met het vrijgekomen sap, en bedruppel de mandarijn met de honing. Verdeel de vanillekwark over 4 kommetjes en schep de plakken mandarijn erop, druppel het vrijgekomen sap eroverheen. Bestrooi de desserts met de pijnboompitten en poedersuiker naar smaak.

Honingmandarijn met vanillekwark is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Vanilletaartjes met gekarameliseerde vijg
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Gevulde flensjes met vanillekwark
5 min Nagerecht
Bekijk recept
Perzikspies
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Sinterklaaspavlova
15 min- Nagerecht
Bekijk recept