Lange vingers met citroen en anijsroom

4
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 3 el citroensap met suiker en 1 dl water aan de kook brengen en in ca. 5 min. tot siroopdikte laten inkoken. Siroop tot lauw laten afkoelen. Nectarines schoonmaken, in blokjes snijden en besprenkelen met rest citroensap. Slagroom met gestampte muisjes stijfkloppen. Op 4 bordjes elk 2 lange vingers leggen en daarop kwartslag gedraaid nog 2 lange vingers. Besprenkelen met citroensiroop. 2/3 deel slagroom tussen lange vingers scheppen en nectarineblokjes erover verdelen. Met rest van slagroom garneren.

Lange vingers met citroen en anijsroom is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Schuimige soep van gele paprika met gerookte heilbot
15 min-
Bekijk recept
Gefrituurde banaan met anijsroom
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Fruitsalade met anijsroom
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Fruitbommetje met anijsroom
20 min-
Bekijk recept

Snackgroenten
10 min Snack
Bekijk recept
Salade van rode aardappelen, minimaïs, rode paprika, rode uien, koriander en tex-mexkruiden
Bijgerecht
Bekijk recept
Aardbeien charlotte
60 min-
Bekijk recept
Tiramisu-trifle
30 min Nagerecht
Bekijk recept