Tropisch toetje

4
10 min
Nagerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Haal het ijs uit de vriezer.
  • 2 Laat de ananas uitlekken en vang het sap op. Doe de ananas in een kom en pureer de ananas met een staafmixer. Meng er ongeveer 6 eetlepels van het ananassap door, zodat een saus ontstaat (de rest van het sap kun je lekker opdrinken).
  • 3 Snij de bounty's in kleine stukjes. Meng de bountystukjes door het ijs. Pak een ijsschep en verdeel het ijs over vier schaaltjes. Schenk de ananassaus erbij en versier je toetje met de vlokken. Meteen opeten!

Tropisch toetje is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Vlaflip anders
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Ananas toetje van de BBQ
20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Yammie yoghurt
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Millefeuille met banketbakkersroom
85 min Nagerecht
Bekijk recept

Aardbeien smoothie
Bekijk recept
IJsparfait met abrikozen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Laagjesdessert met lange vingers
5 min Nagerecht
Bekijk recept
Smoothie van havermout, tropisch fruit en munt
5 min
Bekijk recept