Kersencakejes

12
20 min
Nagerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 175 °C. Rooster het amandelschaafsel in een droge koekenpan in 3 min. goudbruin en maal het in de keukenmachine fijn. Voeg de boter en poedersuiker toe, laat de machine draaien en voeg één voor één de eieren toe. Voeg tot slot het bakmeel toe. Halveer de kersen met een scherp mesje. Verdeel het beslag over de muffinvorm. Schep in elk cakeje een kleine tl jam en druk de kersen in het beslag. Bak de cakejes in het midden van de oven in 20 min. goudbruin en gaar. Bestrooi ze met een beetje poedersuiker. Lekker met geklopte slagroom.

Kersencakejes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gemarineerde kersencakejes
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Kersencakejes
40 min Nagerecht
Bekijk recept

Gemarineerde kersencakejes
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Kersencakejes
40 min Nagerecht
Bekijk recept