Appel-chocolade 'crumble'

4
20 min
Nagerecht
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de appels en snijd ze in stukjes. Breng met de suiker, kaneel en 1 dl water aan de kook in een pan. Pers de citroen erboven uit. Laat 10 min. zachtjes koken. Laat vervolgens een beetje afkoelen.
  • 2 Doe ondertussen de koekjes in een afsluitbare plastic zak en verkruimel grof met de deegroller.
  • 3 Schep de appelstukjes in 4 schaaltjes en verdeel de verkruimelde koekjes erover.

Appel-chocolade 'crumble' is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Appelcrumble
20 min Gebak
Bekijk recept
Crumble van ganzenlever met appels en peperkoek
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Cranberry crumble
Bekijk recept
Appel-custard crumble met kiprollade en pestoveldertjes
70 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

kruimelgebak met appel en peer
0 min
Bekijk recept
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept