Chocolade-pecankoekjes
2
sterren op basis van
2
stem(men)
person
25
timer
15 min
restaurant
Nagerecht
link
Albert Heijn
print
Ingrediënten
150 g boter (gesmolten)
100 g rietsuiker
1 ei (losgeklopt)
1/2 tl nootmuskaat
1 el cacaopoeder
125 g zelfrijzend bakmeel
50 g extra pure chocolade (grof gehakt)
1 zakje pecannoten (55 g)
Bereiding
Verwarm de oven voor op 180 °C. Meng de boter met de suiker en klop het ei erdoor. Voeg de nootmuskaat, cacaopoeder, het bakmeel en een mespunt zout toe en meng tot een soepel beslag. Schep de chocolade erdoor.
Leg met behulp van 2 eetlepels 25 bergjes beslag ter grootte van een walnoot op een met bakpapier beklede bakplaat. Zorg voor 3 cm afstand tussen de bergjes en druk boven op elk bergje een pecannoot.
Bak de koekjes in de oven in ca. 20 min. gaar.
Chocolade-pecankoekjes is een recept van
Albert Heijn
Receptenzoeker
search
Dit vind je misschien ook lekker
Banaan-pecankoekjes »
Brownies met pure en witte chocolade »
Chocolade zandkoekjes »
Brownies met pistachenoten en cranberry's »
Fruitychoco lekkernijen »