Gemarineerde aardbeien met limoenmascarpone

4
20 min
Nagerecht
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Aardbeien wassen, schoonmaken en halveren. Muntblaadjes fijnsnijden. In schaal aardbeien, likeur en munt door elkaar scheppen. Schaal afgedekt minimaal 1 uur in koelkast zetten, aardbeien af en toe omscheppen. Intussen limoenen goed schoon boenen en boven kommetje schil eraf raspen. Limoenen uitpersen. In kom mascarpone met yoghurt loskloppen en 3 eetlepels limoensap, basterdsuiker en helft van limoenrasp erdoor mengen. Tot gebruik afgedekt in koelkast zetten.
  • 2 Aardbeien met sap over vier (dessert)coupes verdelen en limoenmascarpone erop scheppen. Garneren met rest van limoenrasp.

Gemarineerde aardbeien met limoenmascarpone is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Chipolata-olijvenspiesjes met gepofte aardappel
30 min-
Bekijk recept
Cake met limoenmascarpone
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Gemarineerde Aardbeien Met Limoenmascarpone!
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeien Met Limoenmascarpone
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept