Rabarber-aardbeicrumble met blanke vla

4
10 min
Nagerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 225 °C. Maak de rabarber schoon en snijd in stukken van 2 cm. Vet de ovenschaal in. Meng de rabarber met de jam en verdeel over de ovenschaal.
  • 2 Meng de bloem met de suiker. Snijd de boter er met 2 messen doorheen tot erwtjesgrootte. Meng met koele hand het deeg tussen je vingers tot kruimels. Verdeel de kruimels over de rabarber. Bak de schaal in het midden van de oven in ca. 20 min. bruin. Serveer met de vla.

Rabarber-aardbeicrumble met blanke vla is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Crema catalana
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Romige vanillevla met pruimencompote
50 min Nagerecht
Bekijk recept
Meloenvla met gember
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Zelf vanillevla maken
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Makreelfilet en rabarberchutney
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse rabarber ijscake met maanzaadjes
400 min- Nagerecht
Bekijk recept
Rabarbertaart met dadels
95 min
Bekijk recept