Tropische mangotiramisu

4
10 min
Nagerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Leg de lange vingers op de bodem van de schaal.
  • 2 Schil de mango's en snijd het vruchtvlees in stukken. Pureer de mango's met de keukenmachine en schenk over de lange vingers.
  • 3 Roer de mascarpone met kwark en suiker door elkaar. Verdeel het mascarponemengsel over de mango en strijk glad. Laat de tiramisu in 60 min. in de koelkast koud worden.
  • 4 Rooster het amandelschaafsel. Bestrooi de tiramisu met het amandelschaafsel en serveer.

Tropische mangotiramisu is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Mangotiramisu
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Mangotiramisu
50 min Nagerecht
Bekijk recept
Mangotiramisu
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Mangotiramisu Met Cantucini
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Tropische kip salade
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tropische zon
Nagerecht
Bekijk recept
Laagjesdessert met lange vingers
5 min Nagerecht
Bekijk recept
Tropische yoghurt
5 min Nagerecht
Bekijk recept