Mango in serehsiroop

4
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Sereh in lengte halveren en in grove stukken snijden. In steelpan 250 ml water met sereh, kardemom en suiker aan de kookbrengen en 8 min. zachtjes laten koken. Limoensap erdoor roeren. Mango's schillen en vruchtvlees langs pit in plakken snijden. Vruchtvlees in stukjes snijden en door serehsiroop roeren. Minstens 1 uur laten intrekken.
  • 2 Kletskoppen boven kom verkruimelen en crème fraîche erdoor mengen. Sereh met vork uitsiroop scheppen. Gemarineerde mango (met siroop) over vier schaaltjes verdelen. Op elk wat kletskoproom scheppen. Garneren met munt.

Mango in serehsiroop is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

In serehsiroop gemarineerde meloen
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Gemarineerd citrusfruit
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Mango In Serehsiroop
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept

Mango-frambozenjelly's
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Rijstsouffle met mango
90 min Nagerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Jamie Olivers geroosterde havermout met mango, blauwe bessen & yoghurt
10 min
Bekijk recept