Stoofpeertjessorbet

4
25 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Stoofpeertjes laten uitlekken, vocht opvangen. Stukjes peer met limoensap besprenkelen en in diepvriesdoos in diepvries zetten. Peer in minstens 3 uur laten bevriezen. Intussen stoofvocht van peertjes met port, kaneelstokje en suiker tot 150 ml laten inkoken. Siroop laten afkoelen en kaneelstokje verwijderen. In koelkast bewaren.
  • 2 Vijgen in plakjes snijden en vier wijnglazen ermee bekleden. In keukenmachine of met staafmixer stukjes peer met portsiroop tot rulle sorbetmassa pureren. Sorbet snel in glazen scheppen en serveren.

Stoofpeertjessorbet is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Stoofpeertjessorbet
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Stoofpeertjessorbet
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Stoofpeertjessorbet
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept

Stoofpeertjessorbet
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Stoofpeertjessorbet
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Stoofpeertjessorbet
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept