Yoghurt-crème brûlée met framboos en perzik

4
10 min
Nagerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Grill voorverwarmen op hoogste stand. Perziken over ovenschaaltjes verdelen. In diep bord frambozen met vork fijnmaken. Eau-de-vie en poedersuiker erdoor roeren. Frambozenpuree over perziken scheppen. Yoghurt over frambozenpuree scheppen en gladstrijken. Bruine suiker over yoghurt verdelen, zodat yoghurt volledig bedekt is met suikerlaagje. Schaaltjes zo dicht mogelijk onder grill schuiven en suiker in 2-3 min. laten karameliseren. Direct serveren.

Yoghurt-crème brûlée met framboos en perzik is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Perziken met amaretti
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Perzik trio
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Parmaham met meloen en perzik
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kippenlevers met perzik
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kip in yoghurt met mangochutney
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappels met Griekse yoghurt
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Jamie Olivers geroosterde havermout met mango, blauwe bessen & yoghurt
10 min
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept