Soesjestaart met chocoladesaus en slagroom

8
25 min
Nagerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Soesjes en minibanaantjes laten ontdooien. Chocolade raspen en met 400 ml water 15 min. laten koken. Van slagroom 6 el apart houden. Rest met 1 zakje vanillesuiker stijf kloppen. Taart bouwen: op groot bord 2 slagroomsoesjes leggen. Daar 8 moorkopsoesjes omheen leggen. Hieromheen om en om 8 banaantjes en 8 slagroomsoesjes leggen. Hierop, in midden, 4 banaantjes leggen. Hieromheen om en om 4 moorkop- en 4 slagroomsoesjes leggen. Hier bovenop 4 slagroomsoesjes leggen. Taart met toeven slagroom garneren. Warme chocolade met 1 zakje vanillesuiker en 6 el room mengen. Chocoladesaus over taart schenken, met pillen garneren en rijkelijk met poedersuiker bestrooien.

Soesjestaart met chocoladesaus en slagroom is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Slagroomtaart
50 min Gebak
Bekijk recept
Meloenvla met gember
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladetruffeltaart
45 min
Bekijk recept
Cranachan - Slagroom met havervlokken en frambozen
Nagerecht
Bekijk recept

Soesjestaart met chocolade
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Soesjestaart Met Custardcreme En Noten
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Soesjestaart Met Chocoladesaus En Slagroom
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Soesjestaart:
0-10 min -
Bekijk recept