Kaasplankje met dadelsalsa

4
15 min
Nagerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rasp de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Snijd de dadels fijn. Meng met het citroenrasp, citroensap, de walnoten en het basilicum en laat minstens 15 min. staan, zodat de smaken goed kunnen intrekken.
  • 2 Leg de kazen op een grote plank, doe de dadelsalsa in een schaaltje en zet deze in het midden van de plank. Serveer met puntjes muesli-notenbrood, boulogne stokbrood en pain de Bastille.

Kaasplankje met dadelsalsa is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kipburgertje Met Ananas Dadelsalsa
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Kerstkaasplankje Met Dadelsalsa
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasplankje Met Salsa
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept

Tomatencoulis
10 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Kaasplankje
5 min Nagerecht
Bekijk recept
Italiaans kaasplankje
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Perenchutney
1uur- Bijgerecht
Bekijk recept